MISIUNE

 

Loading map…

Loading

 

Pentru a împlini această chemare, Misiunea PACEA susține biserici în mandatul încredințat de a trimite lucrători în seceriș. Misiunea Pacea dorește să sprijine această lucrare printr-o echipare teologică și practică timp de 2 ani a tinerilor și familiștilor pentru misiunea  culturală şi transculturală. Deasemenea Misiunea PACEA pune la dispoziția misionarilor infrastructura administrativă și spirituală pentru indeplinirea acestui scop.

– un obiectiv principal şi prioritar al institutiei noastre este propovaduirea Evangheliei în zone în care nu exista biserici evanghelice, atât în România cât și în afara țării.
– in felul acesta au fost deschise noi puncte de lucru misionare în ţară.
– alt obiectiv major îl constituie consolidarea lucrarilor misionare şi a bisericilor existente în ţara.
– ne bucuram sa avem între misionarii nostri un procentaj ridicat de absolventi ai Scolii de Misiune din cadrul SMC Pacea, misionari care au primit chemarea din partea Domnului de a intra în lucrare. Aceasta chemare a fost recunoscuta de frati şi de biserici, ceea ce de fapt, ca si concluzie, a dus la trimiterea lor in câmpul de misiune, acolo unde este cu adevarat nevoie de mesajul divin.